فهرست مطالب

مشاوره مالیاتی تهران یا مشاوره مالیاتی خارج از تهران ؟؟ سوالی که بسیاری از علاقمندان و حتی فعالان حوزه مالیاتی به دنبال پاسخ آن هستند. هرچقدر بازارکار حسابداری داغ تر می شود، بازارمشاور مالیاتی چندین برابر داغ و پرطرفدار می شود و بطور قاطع باید عرض کنیم فقط شامل مشاوره مالیاتی تهران نمی شود؟ البته ابهام در میزان درآمد است!

یعنی مشاوره مالیاتی تهران درآمد بیشتری دارد یا مشاوره مالیاتی خارج از تهران!  تصور همه فعالان و مجریان حوزه مالی کشور رسیدن به نقطه مشاور مالیاتی است، نقطه ای که هم درآمد خیلی خوب رقم می خورد و با صرف زمان کم تر از اجرای کار خدمات مالی این اتفاق می افتد. متاسفانه برخی از حسابداران در این عجله می کنند و علاقه و انگیزه زیاد آنها باعث می شود که زودتر از موعد خودشان را بازنشسته می کنند و سمت مشاورمالیاتی را منتصب خود می نمایند. موعد رها کردن کار حسابداری چه زمانی است؟

تا بحال بطور دقیق به این نکته فکر کرده اید؟ تا بحال با مشاورین مالیاتی حرفه ای و جوان هم کلام شده اید؟ از هر نقطه و هر مشکل صحبت کنید کوتاهترین و ایمن ترین راهکار را در اختیار شما قرار می دهند. و در مقابل این افراد، هستند افرادی که سمت مشاور مالیاتی را یدک می کشند و اطلاعات کامل و دقیق و حتی تجربه خیلی زیادی در مورد چالش های مالیاتی ندارند!!

و در ادامه می دانید چه اتفاقی رخ میدهد؟؟ بله تا حدزیادی درست حدس زده اید؟ عدم تسلط حتی در یک حوزه امکان بلند پروازی را به شخص نمی دهد و در ادامه درآمد خیلی خوب رقم نخواهد خورد.

داستان من چگونه رقم خورد؟

میشود روزی برسد که یک شرکت بابت شنیدن صحبتهای من پول پرداخت کند؟

مشاوره مالیاتی تهران

چیزی که در سالهای شروع به کارم از شغل حسابداری متوجه شده بودم قرارگرفتن در یک اتاق کوچک و یک سیستم و پرینتر و ثبت و صدور سند حسابداری بود ان هم از صبح تا عصر و حتی بعضی اوقات تا شب! شاید داستان خودم برای شما جالب باشد زمانی که با اجرای خدمات حسابداری برای همیشه خداحافظی کردم و در مسیرشغل مشاوره مالیاتی قرار گرفتم.

همیشه تصورم از یک مشاور مالیاتی، فردی مسن یا پیر، ترجیحاً بازنشسته اداره دارایی بود و بارها هم این تصورم به یقین تبدیل شده بود که مشاوره مالیاتی تهران قوی تر از هر جای کشور می باشد.  و در دوره کارآموزی و حتی شرکتهایی که حسابدار و حتی مدیرمالی بودم، جلسات مشاوره مالیاتی با یک کارشناس سن بالا و گاهاً بازنشسته امور مالیاتی برگزار می شد و یا فردی بود که همه او را می شناختند و انقدر درگیر بود که وقت پاسخ به تلفن ها را نداشت.

وقتی عمیق فکر میکردم  ناامید شده بودم چون با سن و سابقه کم عملاً کاری جلو نمی بردم.مجدد چند سالی با همان جایگاه سرپرست حسابداری ادامه دادم تا مدیرمالی یک شرکت شدم ولی تو این مدت خیلی به این موضوع فکر کردم حتی خیلی دنبال معرف و سفارش این موضوعات رفتم ولی بازهم نتیجه دلچسبی نگرفتم. کسب درآمد از مشاوره مالیاتی به یک رویا برایم تبدیل شده بود و پیش خودم فکر میکردم میشود روزی برسد که یک شرکت بابت شنیدن صحبتهای من پول پرداخت کند؟

تنها کاری که کمی امیدوارم میکرد یک روزی تبدیل به مشاور مالیاتی شوم، مطالعه کتاب قانون مالیاتها و بخشنامه و جستجو سوالات در اینترنت بود! البته در دوره کاراموزی و حتی شروع به کار حسابداری تقریبا کارهای کارپردازی هم انجام میدادم. مراجعات مکرر به ادارات بیمه و مالیاتی و حتی استانداری و شهرداری و دادگاه ها که شاید تاثیر گذاری آن کمتر از مطالعاتم نبود!

ماجرای نمایشگاه خودرو 

یک روز در نمایشگاه بین المللی خودرو حضور پیدا کردم و با چند تن از غرفه داران وارد مذاکره شدم و قرار بر این شد بعد از پایان نمایشگاه جلسه ای داشته باشیم در عین ناباوری موفق شدم با یکی از نمایندگی ها قراری را هماهنگ کنم. در روز برگزاری جلسه هم هول کردم و هم با این کوه اطلاعات نتوانستم منظورم را به حضار جلسه برسانم و خیلی راحت پروژه ه ای که شب و روز آرزو داشتم را از دست دادم.

با تلاش های خیلی زیاد متوجه شدم که مشکل کارم کجاست و با برطرف کردن این مشکلات و دیگر مشکلات بعدی، خیلی آهسته به این باور رسیدم که شرط مشاوره مالیاتی صرفاً دارابودن اطلاعات کامل مالیاتی نیست و یا تنها پل ارتباطی یک مشاور مالیاتی بازنشسته بودن ادارات مالیاتی و یا یک ارتباط خوب نیست، البته بی تاثیر نیست ولی همه چیز نیست.

جذب یک پروژه مالیاتی از چندین کانال امکان پذیر است ولی در کنار آن نحوه برگزاری جلسه، گوش دادن دقیق به درخواست و توضیحات طرف مقابل و رعایت اصول و فنون مذاکره و همینطور مدیریت جلسه از ارکان اصلی موفقیت در یک جلسه مشاور مالیاتی است.

البته بازهم فکر میکنم اولین جلسه مشاوره من یک جلسه مصاحبه استخدامی بود تا یک جلسه مشاور مالیاتی! کم کم وقتی بیشتر وارد اینطور جلسات شدم به یک نکته مهم رسیدم و آنهم علت دعوت از یک مشاور مالیاتی است.

نکته مهم : شما باید اینطور برداشت کنید چرا و چگونه یک کارفرما یا مدیر شما را بعنوان مشاور مالیاتی حتی برای چند ساعت انتخاب می کند!!

کوچه باریک را تقریبا یافتم! 

بعد از بن بستها، تقریباً کوچه باریکی برای ورد به دنیای مشاوره پیدا کردم و تحقیقات گسترده ای را آغاز کردم و حتی ناچار شدم چند ماهی عمداً بیکار باشم تا نتیجه لازم را بدست آورم. بعد از بررسی ها متوجه شدم مشاورین مالیاتی موفق همیشه با دو فرآیند متفاوت روبرو هستند

شما چه کمکی در حوزه ……می کنید؟

همیشه این سوال را باید بطور دقیق پاسخ دهید که چقدر مسلط هستید در حوزه مورد نظر بهترین راهکارهای مشاوره ای را ارایه نمایید؟ منظور این است که شما در اولین قدم باید کانال های جذب و باصطلاح نیاز را شناسایی کنید و در اقدام بعدی باید خیلی خوب جلسه اول را برگزار کنید، این همان مشکلی است که بیشتر کارشناسان در ابتدا بارها با آن مواجه بودند.

اجرا و پیگیری مستمر: در ادامه روند مشاوره مالیاتی، یک کارشناس مشاوره باید انقدر خوب اجرا کند تا کارش نتیجه بخش شود و باعث ابراز رضایت موسسه و واحد درخواست کننده شود.
اگر این دو مسیر به خوبی و سلامت طی شود، دیگر کار شما برای اجرای مشاوره مالیاتی خیلی راحت شده و دوستان و همکاران در عین ناباوری، پیشرفت رو به رشد شما را تماشا می کنند.

پیشنهاد میکنیم ویدیوی مربوط به وبینار آقای حاجی محمدی و آقای دوانی در مورد “چطور مشاور مالیاتی شویم” را از دست ندهید.

چند سیگنال برای حرکت در مسیر مشاوره مالیاتی 

برای افزایش آمادگی باید تسلط خود را در اقدامت اولیه زیر بالا ببرید تا بتوانید کمترین درجه از سمت مشاور مالیاتی را از ان خود کنید؟

• نحوه تشخیص و عیب یابی پرونده
• آموزش پیگیری مکاتبات با اداره دارایی
• پیگیری مابه التفاوت های پرداخت شده مالیات
• نحوه جستجو و رسیدگی به پرونده مالیات بر ارزش افزوده
• کشف جرائم جامانده و انباشت شده
• نحوه قیمت گذاری بر پروژه مالیاتی
• نحوه مذاکره درباره حق الزحمه جذب پروژه
• شیوه برخورد و تعامل با کارشناسان مالیاتی
• نحوه جمع آوری اطلاعات به شیوه پلیسی
• نحوه بستن پرونده و جلوگیری از بی اعتباری
• مذاکرات ماده 169 به سبک حوزه کد اقتصادی
• یافتن یک یا چند فعالیت  جهت جذب و اقدام

چند درس خوب از روش های جدید کسب درآمد از مشاوره مالیاتی

شروع مشاوره چگونه است؟ اصلاً چگونه کاری کنیم که شرکتها به ما اطمینان کنند و مشکلات خود را به ما بسپارند؟
مشکل بزرگ اینجاست که یک جوان یا یک فرد مسن بعد از همه هزینه کردن ها و دوره دیدن ها و حتی تجربه کسب کردن ها ناخواسته درجا می زند و هنوز هشتش گرو نه آن است و با اینکه به این نتیجه رسیده است که نباید اینگونه باشد ولی یک راه مطمئن، یک مشاور حرفه ای و یا اصلا یک پشتوانه ندارد که با جایگاهی که دارد دچار لغزش و سرزنش خانواده نشود.پس باید اولین تکنیک که نامش ” پایه گذاری” است را بدانندو پاسخ سوال را درر عمل کسب کنند نه تئوری و آموزشی

دومین درس : پرزنت و تجویز سوزن نامحسوس

چگونه بتوانیم در یک جلسه پرزنت مالی و مالیاتی طوری اجرا کنیم که متفاوت از دیگر اشخاص و شرکتها شویم؟
بارها و بارها این طرف و آن طرف شنیده اید و دیده اید که باید هدف داشته باشید و اعمتاد به نفس و باور و انگیزه و اراده و این موارد ولی حالا دیگر جواب نمی دهد شما باید با آن ابزارها به یک نتیجه برسید حالا چیکار کنید؟

در یک جلسه مرگ و زندگی، بله برای کسی که درآمدش از این راه است حکم مرگ و زندگی دارد چون باید خرجش را ساپورت کند و باید طوری مذاکره تخصصی کند تا کارفرما ضمن احساس نیاز شدید به او پیشنهاد همکاری را در همان جلسه یا بعد از جلسه بدهد نام دومین تکنیک “سوزن نامحسوس” نام دارد که خیلی از حرفه ای ها هم نمی دانند چگونه باید اجرا شود

و علت داغ تر شدن بازارکار را هم بدانید:

  • اعلام نیاز بیش از حد مدیران شرکتها، مشاغل و موسسات و ایجاد یک بازار داغ
    • تغییر شیوه محاسبات مالیاتی در اصلاحیه قانون مالیاتها
    • پتانسیل خیلی خوب حسابداران و مدیران مالی در اجرای تکالیف مالیاتی
    • کسب درآمد خیلی خوب به عنوان یک منبع جدید در کنار شغل اصلی

منبع : https://persianhesab.com/moshavere/

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :