فهرست مطالب

امور مالیاتی

سلام به همه دوستان و عزیزان همراه با پرشین حساب. با آرزوی لحظاتی خوش برای شما

جمعه ای که گذشت مورخ 28 مهر ماه 96 سمینار کارفرمای حرفه ای در امور مالیاتی با حضور مثیم حاجی محمدی در قم برگزار شد. در  این همایش که با حضور جمعی از کارفرمایان و فعالان اقتصادی در هتل خورشید قم برپا شد جناب آقای میثم حاجی محمدی به بیان مطالبی در جهت ارتباط کارآمد کارفرمایان با امور مالیاتی  پرداختند.

همانطور همگی با آن آگاه هستید دلیل اصلی که در مودیان مالیات کمتری پرداخت میکردند و تمایل به فرار مالیاتی بیشتر بود عدم اطلاع کارفرمایان از قوانین مالیاتی و عدم ارتباط برقرار کردن آنها با آیین نامه ها و بخش نامه های سازمان بود. در واقع ترس از سازمان مالیاتی باعث دوری از این مورد می شد. برای همین در ادامه اهداف تیم پرشین حساب که آگاه ساختن مودیان از روند اجرای قوانین مالیاتی است،  تلاش شد در این همایش برخی از ابهامات کارفرمایان در این خصوص رفع و به آگاه سازی از چگونگی اجرای این قانون پرداخته شود.

امور مالیاتی

در این همایش  که با هدف حرفه ای شدن کارفرمایان در امور مالیاتی اجرا شد، سازمان امور مالیاتی به عنوان یک شریک اقتصادی به کارفرمایان معرفی شد تا در جهت انجام امور مربوطه به عنوان یک شریک، ارتباطی متقابل و مفید برای دو طرف ( کارفرما و سازمان مالیاتی ) برقرار گردد.

در یک ارتباط کاری با هر شریکی ، یکی از مهمترین فعالیت ها برقراری ارتباط درست و متقابل است اگر سهم هر شریک را در موعد مقرر پرداخت نکنیم در روند کار به مشکل بر خواهیم خورد. پرداخت سهم مالیاتی یک فعال اقتصادی هم اگر به درستی و در تایم مشخصی پرداخت نشود مشکل ساز خواهد شد. طبق اصول حرفه ای کار باید یک حساب بانکی بین خود و شریک معرفی نماییم. دقیقا همانند این موضوع که باید در پرونده مالیاتی یک حساب بانکی به دارایی معرفی نماییم و با همان حساب کار کنیم. اصطلاح ” دور زدن ” یک موضوعی است که برای عدم پذیرش توافقات طرفین در حین یک ارتباط متقابل اتفاق می افتد که قطعا باب میل یکی از طرفین نخواهد بود این موضوع اگر در یک قرارداد این اتفاق بیافتد و شریک خود را دور بزنیم باید منتظر خسارات دیگر باشیم. در رابطه با سازمان مالیاتی هم همینطور است. نباید با انجام کارهای غیر قانونی ( مثل دودفتره بودن ) دارایی را دور بزنیم.

امور مالیاتی

برخی از کارفرمایان هیچ گونه اطلاعی از روند اجرایی قوانین مالیاتی ندارند از این جهت لازم و ضروری است که در جهت افزایش اطلاعات خود حتما تلاش کنند تا با مشکلات کمتری مواجه شوند.

موارد زیر از انواع جرائم اثرگذار بر کسب و کار است:

جرائم عملکردی: مالیات حق الزحمه، مالیات حقوق، مالیات اظهارنامه، ابراز ضد و نقیض

جرائم ارزش افزوده: عدم ثبت نام به موقع، عدم ارائه اظهارنامه، عدم ارائه صورتحساب، عدم پرداخت

جرائم گزارش معاملات فصلی: عدم تطبیق گزارش با طرفین، استفاده از کد دیگران، غیر استاندارد بودن صورتحساب

توجه به موارد مهمی همچون تکمیل مدارک و شفاف بودن اطلاعات و ارسال اظهارنامه ها و گزارش معاملات فصلی در مدت مقرر باعث میشود تا مشمول این جرائم نشویم.

وظیفه اخلاقی حسابداران و مدیران مالیست که در این زمینه به کارفرمایان خود کمک کرده و آنان را آگاه سازند تا با شفافیت کامل به مسایل مالی خود رسیدگی نمایند. با آرزوی برقراری عدالت اجتماعی که در راستای پرداخت مالیات در کشور اجرا خواهد شد و سربلندی برای همه عزیزان.

https://persianhesab.com/million-revenues/

 

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :