فهرست مطالب

مالیات در امریکا

با سلام و عرض ادب محضر همه شما همراهان و علاقمندان به اطلاعات بین المللی ،

ایالات متحده آمریکا شامل یک جمهوری فدارال به همراه دولت و دولتهای محلی خود مختار است .مالیات در آمریکا بر مبنای هر یک از این سطوح اعمال می شود .موارد اصلی قوانین مالیاتی در آمریکا عیارتند از : مالیات بر درآمد ، حقوق و دستمزد ، اموال ، فروش ، واردات ، املاک و هدایا ، همچنین ایالات متحده دارای یکی از مترقی ترین سیستم های مالیاتی در جهان صنعتی است . منظور از مالیات مترقی افزایش نرخ مالیات و قرارگرفتن پایه مشمولیت مالیات می باشد.این مالیات بیشتر شامل افرادی می شود ،که بیش از یک درصد از درآمد آنها از پرداخت مالیات افراد کم درآمد بیشتر است.

مالیات بر درآمد خالص در مورد شرکت های فدرال ، دولت و برخی از دولتهای محلی اعمال شده است.درآمد مشمول مالیات تحت قوانین حسابداری مالیاتی و اصول حسابداری تنظیم شده و شامل هرنوع درآمد حاصل از هر منبعی می باشد .بسیاری از هزینه های مربوط به کسب و کار درآمد مشمول مالیات را کاهش می دهد ، مالیات در آمریکا متفاوت از قوانین فدرال است .بعنوان مثال نرخ مالیات بر درآمد فدرال از 10 % به 39.6% تغییر میکند. مثلا” در سال 2013 نرخ نهایی مالیات بر درآمد بالای ساکنین کالیفرنیا 52.9% تعیین شده است.

برای علاقه مندان به نحوه پرداخت مالیات در سرزمین ژرمن ها اینجا را بخوانید

مالیات بر حقوق و دستمزد ، شامل دولتهای ایالتی و فدرال یکسان است .حداقل مالیات جایگزین ( ATM ) ، مالیات بر درآمد تحمیل شده توسط دولت فدرال ایالات متحده آمریکا بر روی افراد ، شرکتها ، املاک و مستغلات است .در مورد مالیات بر درآمد شرکتها نرخ آن بین 15 % تا 35 % مصوب شده است .جالب است بدانید باسابقه ترین و قدیمی ترین مالیات ، مربوط به مالیات بر نرخ زمین است.

بطور کلی قوانین مالیات در امریکا عبارتند از :

  • مالیات بر حداقل جایگزین
  • مالیات بر سود سرمایه
  • مالیات شرکتها
  • مالیات املاک
  • مالیات حقوق و دستمزد
  • مالیات بر درآمد
  • مالیات هدیه
  • مالیات عایدات

و بطور کلی مالیات ایالات محلی عبارتند از :

  • مالیات بر ارزش اراضی
  • مالیات بر املاک
  • مالیات بر درآ»د ایالتی
  • مالیات بر فروش کالا

در پایان امید است تا حدودی با اوضاع و احوال مالیات در امریکا آشنا شده باشید ، پیشنهادات خودتان را برای ما ارسال کنید .

آرزوی موفقیت در تمام مسیر های زندگی رابرایتان آرزو مندم .

با سیستم نوبت دهی آنلاین مشاوره مالیاتی آشنا هستید؟

شاید شما در تهران نباشید و همینطور نیازی نبینید که یک قرارداد مشاوره برای پاسخ به یک یاچند سوال مهم خود با مشاوره مالیاتی منعقد کنید، صرفاً تمایل دارید  پاسخ،راهکار و یا مشاوره مطمئن و حرفه ای در حوزه های اقتصادی (مالی، مالیاتی و بیمه ای) در سریع ترین زمان ممکن داشته باشید، در اینصورت می توانید براحتی یک مشاورکارت هوشمند را دریافت کنید و برای همیشه این نگرانی و استرس  را در مورد ابهامات مالیاتی حل نمایید. این ارتباط در قالب مشاورکارت الکترونیکی و در 4 مدل تلفنی ، ایمیل ، تصویری و حضوری برقرارمی شود.

برای کسب اطلاعات کامل در مورد مشاور کارت الکترونیکی می توانید وارد لینک فوق شوید :          https://persianhesab.com/mshavrkart/

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

16 پاسخ

  1. با سلام
    بفرمایید ایا ایرانیهای مقیم امریکا کالیفرنیا (سیتزن امریکا) از درآمد فروش زمین ودرآمد ازارث ودیکر درامدها در ایران شامل پرداخت مالیاتی میشوند
    با تشکر

    1. سلام دوست عزیز
      مطابق بند 3 ماده 1 قانون مالیاتهای مستقیم، هر شخص حقیقی ایرانی مقیم خارج از ایران نسبت به کلیه درآمدهایی که در ایران تحصیل می‌کند، مشمول پرداخت مالیات است.
      برای آشنایی با انواع مالیات قابل پرداخت در ایران و نحوه انجام تکالیف مالیاتی استفاده از آموزش مالیات پرشین حساب را به شما توصیه می‌کنیم.

    1. با سلام درود
      قوانین مالیاتی کشورها با یکدیگر متفاوت میباشد اما شما برای دریافت اطلاعات بیشتر از قوانین مالیاتی امریکا میتوانید به سایت http://www.irs.gov مراجعه نمایید
      موفق و پیروز باشید

  2. با سلام و خسته نباشید
    جزئیات مالیات بر درآمد انواع مشاغل در کشورهای اروپایی و آمریکا را نیاز دارم.
    میتوانید متن و یا سایتی را به بنده معرفی نمایید؟
    با تشکر

  3. سلام
    خوب هستید
    دو سوال دارم:
    ۱. آیا درامد از شرکتهای آمریکایی و ارسال درامد برای شهروندان ساکن اروپا مانند آلمان، مشمول اخذ مالیات از هر دو کشور است یا تنها یکی از دو کشور مالیات کسر میکند؟
    (چرا که به عنوان مثال آمریکا و آلمان هر دو عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی هستند و ممکن است در این حالت قرارداد داشته باشند)
    ۲.آیا در صورت وارد کردن نام شخصی از ایران برای ثبت روی چکهای شرکتهای آمریکایی که به نام شخص صادر میشود، و سپس دادن آدرس کسی در اروپا و برای ارسال چک و همچنین آدرس فرم مالیاتی، بعدها سبب مشکل برای شخص ساکن اروپا و ایران میشود؟
    منظور اینکه حتی در صورت وارد نکردن اسم شخص ساکن اروپا در اطلاعات مالیاتی، و تنها وارد کردن نام شخص ساکن ایران، باز برای فرد ساکن اروپا که چکها و مبالغ به آدرس فرد ساکن اروپا ولی به نام شخص ساکن ایران صادر میشود، سبب صدور جریمه یا حکم مالیاتی برای یک شخص یا هر دو میشود؟
    این امر از سوی کشور اروپایی یا آمریکا یا هر دو به صورت مجزا (دو حکم متفاوت) انجام میشود؟
    اگر امکان دارد اندکی توضیح دهید
    با سپاس فراوان

    1. با سلام
      معمولا بین دولت ها قرار اجتناب از فرار مالیات مضاعف وجود دارد این موضوع که بین کشور آلمان و آمریکا چنین قراردای منعقد شده باشد اطلاع دقیقی نداریم. ۲- در مورد اشخاص حقیقی در صورتی که مقیم ایران نباشند تنها درآمدهایی که اززایران کسب می کنند مشمول مالیات ایران می باشد. چون این چک به نام شخص ایرانی که منبع درآمدش ایران نیست ولی مقیم ایران می باشد صادر شده مشمول قانون مالیاتی ایران خواهد بود . و اگر چکی به نام شخص ایرانی در آمریکا صادر شده و به نام شخص دیگری در اروپا ارسال می شود تا وصول گردد به احتمال زیاد شخص گیرنده وجه چک در معرض شمول مالیاتی قرار می گیرد و باید اظهارنماید. این موضوع احتمالا باعث اجبار در اظهارنامه مالیاتی شخص ساکن آلمان و ایران خواهد بود.

  4. با سلام
    آیا به پول زیادی که تحت عنوان هدیه از ایران از طریق صرافی به حسابی در آمریکا فرستاده می شود مالیات تعلق می‌گیرد چند در صد؟ممنون

    1. سلام دوست عزیز. اداره امور مالیاتی با بررسی منبع این پول مالیات عملکرد یا هر نوع دیگری از مالیات بسته به منبع آن اعمال خواهد شد و از طرفی در صورتی که فرد مذکور یکی از شرایط موضوع ماده 1 قانون مالیات های مستقیم را داشته باشد نیز مشمول مالیات خواهد شد.
      ماده 1- اشخاص زیر مشمول پرداخت مالیات می باشند:

      1- کلیة مالکین اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی نسبت به اموال یا املاک خود واقع در ایران طبق مقررات باب دوم.

      2- هر شخص حقیقی ایرانی مقیم ایران نسبت به کلیة درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل می نماید.

      3- هر شخص حقیقی ایرانی مقیم خارج از ایران نسبت به کلیة درآمدهایی که در ایران تحصیل می کند.

      4- هر شخص حقوقی ایرانی نسبت به کلیة درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل می نماید.

      5- هر شخص غیر ایرانی( اعم از حقیقی یا حقوقی) نسبت به درآمدهایی که در ایران تحصیل می نماید و همچنین نسبت به درآمدهایی که بابت واگذاری امتیازات یا سایر حقوق خود و یا دادن تعلیمات و کمک های فنی و یا واگذاری فیلم های سینمایی(که به عنوان بها یا حق نمایش یا هر عنوان دیگر عاید آنها می گردد) از ایران تحصیل می کند.

  5. میبخشید جون زیاد در مورد ریاضی نمی دونم این سوال رومی پرسم ایا بر پولی که من ددر بانک های امریکای دارم مالیات تعلق می گیرد؟

    1. سلام از قوانین بانکداری آمریکا چقدر اطلاعات دارید ؟ چون خیلی ارتباطی با ریاضی ندارد

  6. با سلام
    من دنبال کتابی هستم به زبان فارسی (ساکن امریکا هستم)که کلیه قوانین مالیاتی امریکا در آن شرح داده باشد.
    اگر چنین کتابی است لطفا به من معرفی کنید
    با تشکر

    1. سلام سرکار خانم بوداغیان

      در حال حاضر تدوین یک کتاب از سایت امازون را استارت زدیم
      اگر بخش خاصی مد نظر است پی دی اف را ارسال کنید تا راهنمایی بیشتری کنیم .

    2. با سلام
      لطفا کتابی یا مقاله در خصوص ماموران مالیاتی آمریکا معرفی نمایید .ممنون وسپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :