فهرست مطالب

آر اف آی دی (RFID) ابزاری برای کنترل بهتر

روش های سنتی برای کنترل موجودی ها با پیشرفت های گسترده تکنولوژی رفته رفته کمرنگ شده و استفاده از روش های نوین جایگزین آن ها میشود. ابزارهای کنترلی مانند بارکد، کدهای ميله ای، تشخیص صدا، کارت های هوشمند، اثر انگشت، نوار مغناطیسی و آر اف آی دی (RFID) و.. نمونه هایی از این ابزار های کنترلی هستند.

Radio Frequency IDentification) آر اف آی دی (RFID)) فرآیندی است که ارتباط برقرار شده بین تگ مخصوص خود و دستگاه کدخوان را با استفاده از امواج رادیویی ، اطلاع میدهد و بدین سان کنترل را هوشمند میسازد.

موارد استفاده از این ابزار

آر اف آی دی (RFID) نه تنها برای کنترل موجودی ها و مواد در انبار استفاده میشود بلکه برای:

کنترل ورود و خروج

ردیابی کالا

کنترل تردد

مدیریت و کنترل اموال و تجهیزات و دارایی ها

کنترل ترافيک

رديابی رانندگان متخلف

ثبت اتوماتیک تخلفات و… نیز مورد استفاده قرار میگیرد.

بسیاری از مدیران از خرید و نصب این سیستم به دلیل هزینه های اولیه آن خودداری میکنند ولی از آنجا که پیشگیری بهتراز درمان است یک مدیر خوب باید هزینه های پیشیگری را برای جلوگیری از زیان های احتمالی در بلند مدت متقبل شود.

شاید سود یک دوره کاهش بیابد ولی این مورد بسیار منطقی تر است از اینکه سود دوره های آتی به طور متوالی کم شود هدف اصلی یک مدیر خوب باید کسب سود بالا در بلند مدت باشد. از این رو استفاده از یک سیستم کنترلی خوب، همانند RFID بهترین شیوه برای موفقیت های طولانی مدت است.

ولی جالب است بدانید که برخی از کارکنان باهوش از این سیستم برای منافع شخصی خود بهره میگیرند. یکی از موارد استفاده از آر اف آی دی (RFID) این است که تگ را به کارت کارگر نصب میکنند و گردش فعالیت او را با حرکات و رفت آمدهایش چک میکنند ولی کارکنان باهوش این کارت را به دوش سگها و حیوانات اهلی مجاز به تردد در آن محدوده آویزان میکردند و خود به استراحت در استراحتگاه میپرداختند و یا به بیرون از محل کار خود رفته و کارهای شخصی خود را انجام میدادند. البته این موضوع شاید در حد مزاح قلمداد شود ولی بهتر است در هنگام استفاده از این سیستم، امکان هر گونه تقلب احتمالی را مسدود کنیم تا بهره وری تولید را افزایش داده و موفق تر از قبل عمل کنیم.

پیشنهادی که من برای افزایش کارایی کارکنان دارم ایجاد انگیزه برای افزایش تولید و بهره وری فردی در سازمان است.که این مورد علاوه بر موارد اخلاقی انگیزشی مانند تشویق و ترغیب کارکنان، با نظارت دقیق بر تمامی فعالیت های کارکنان از کنترل دقیق ساعت ورود و خروج شان تا انجام کارهای محوله به بهترین نحو، میسر است.

با آرزوی موفقیت همه شما کاربران عزیز

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

4 پاسخ

  1. با سلام… نظر شما درباره ايجاد انگيزش از طريق تشويق مناسب است، به نظر بنده اگر اين تشويق ها در جمع كاركنان باشد در افزايش روحيه ى كارى آنان تأثير بيشترى دارد.

    1. سلام به شما دوست خوب. تشویق کارکنان امری معمولی و قابل توجیه است. قاعدتا هم تشویق اخلاقی و هم تشویق مالی و گاهی توام باهم باید باشد تا کارکنان به بهترین شکل فعال باشند.
      پذیرای دیگر نظرات شما هستیم. باسپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :