فهرست مطالب

آموزش حسابداري كاربردی

“من كارشناسي حسابداري دارم. تجربه كار مالي ندارم. الان جايي مشغول به كار شدم ولي اصلا تجربه ندارم و اينكه دانشگاه چيزي به اون صورت ياد ما ندادن.البته دوره هاي چندتا نرم افزار و حسابداري عمومي رو گذروندم.در كل خدا رو شكر هوشم خوبه ، زود كارو ياد ميگيرم اما الان واقعا نميدونم از كجا بايد شروع كنم.جايي كه هستم فعاليتشون در زمينه ألومنيوم و در و پنجره ست . و تا به حال نرم افزار نداشتن و سيستم حسابداريشون كاملا سنتي بوده.الان نرم افزار حسابداري پارسيان خريدن.من در مورد سند و ثبت هم حتي مشكل دارم.حالا به نظر شما من كارمو اينجا ادامه بدم؟؟؟؟؟ البته امروز اولين روز كاريمه.با يه مدير مالي خوب دوره بگذرونم ؟
مطالعه كنم در اين زمينه؟ و يا…؟؟؟ اگه امكانش هست راهنماييم كنيد. اينم بكم همين چند روز پيش درسم تموم شده و دانشگاه آزاد درس خوندم.”

سلام به شما دوستان خوب پرشین حساب. تیم کارشناسی پرشین حساب به جهت آموزشهای خوبی که در طول سالهای اخیر به خصوص از ابتدای سال96 داشته است مرکزی برای ارائه مشاوره های شغلی به علاقه مندان می باشد. درواقع افراد زیادی روزانه از کارشناسان ما در زمینه های مالی و مالیاتی و دیگر مواردی که مربوط به آموزش حسابداری کاربردی خواهد شد، مشاوره تخصصی دریافت میکنند.

این سوالی که در ابتدای مطلب امروز بیان  شد از موارد تکراری مطرح شده در طول یک هفته می باشد. در واقع اکثر عزیزان همین موضوع ساده برایشان مشکل ساز شده است. که امروز از آن صحبت می کنیم.

چرا آموزش حسابداری کاربردی ؟

حسابداری چیزی فراتر از مطالب تئوریک است مطالبی که در بازار کار کاربرد چندانی نخواهد داشت اما نه به این معنی که هر آنچه تئوریست مفید نخواهد بود. بلکه به این معناست کارهای عملی حسابداری زمانی که با استانداردها همخوان شود اثر گذار خواهد بود.

از آنجا که حسابداری یک رشته بسیار گسترده است لازم است تا افراد شاخه شغلی خود را انتخاب کرده و در آن زمینه مهارت های مالی مواد قانونی و نکات مربوطه را آموزش ببینند. برای مثال اگر در زمینه فعالیت های کشاورزی کارهای مالی انجام می دهید قطعا با فردی که در زمینه محصولات تولیدی فعالیت میکند تفاوت هایی دارد. قوانین مختلف مالیاتی که برای فعالیت های مختلف اعمال شده است این تفاوت ها را باعث شده است.

شما به عنوان حسابدار
آیا میدانید کدام ماده قانونی در خصوص معافیت های مالیاتی ارزش افزوده و یا مالیات بر عملکرد موارد را بیان داشته است؟

آیا می دانید چه نرم افزارهایی برای چه شاخه هایی از حسابداری مورد نیاز است؟ درواقع کدام نرم افزار بیشترین پاسخ را به حیطه فعالیت شما خواهد داد؟

آیا در جریان این موضوع هستید که به عنوان یک حسابدار باید چه اقداماتی را قبل از شروع فعالیت حسابداری در اداره امور مالیاتی و سازمانهای دیگر همچون سازمان تامین اجتماعی انجام دهید؟

این همه نگرانی برای چیست؟ چرا افرادی که علاقه ای به حسابداری داشتند وارد این عرصه شدند اما نمیتوانند به خوبی و همانطور که باید، امور مالی را اجرا نمایند؟

اگر چه دربخشی آموزش ها درست انجام نشده باشد اما بخشی از عدم موفقیت این افراد هم به خودشان بستگی دارد.  اینکه نمیخواهند بیش از آنچه در دانشگاه یادگرفته اند بیاموزند. و این بسیار بد است. اگر تمایلی به پیشرفت دارید لازم است تا در هر زمان بیاموزید.

تیم کارشناسی پرشین حساب آموزش حسابداری کاربردی را به طریقی که بتوان در بازار کار از آن بهره گرفت انجام داده است. دوره هفتم حسابداران ثروت آفرین 5شنبه 1396/11/19بسته خواهد شد. افرادی که علاقه مند به شرکت در این دوره کاربردی دارند می توانند حضور  یابند  و برای کسب اطلاعات بیشتر از راههای ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشند.

 

03136628218

09217112980

09216450845

@persianhesab5

@persianhesab4

https://persianhesab.com/amoozesh/full-accounting-tax/

 

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :