فهرست مطالب


آزمون

آزمون مشاورین رسمی مالیاتی در راه است….

به نام خدا و سلام به شما

در حال حاضر مشاوره مالیاتی، پولسازترین جایگاه شغلی رشته حسابداری است و حسابرسی است. برخلاف تصور برخی از فعالان این حوزه که تصور می کنند حسابرسی و مشاوره مالی بسیار پولساز می باشد، شغل مشاوره مالیاتی چندین برابر حجم درآمدی را در این رشته به خود اختصاص داده است.همانطوریکه مستحضرید تا چند روز دیگر یک رویداد بسیار مهم در حال برگزاری است : آزمون مشاورین رسمی . فرصتی برای به رخ کشیدن تجربیات و محک زدن اطلاعات.

چقدر برای آزمون آماده اید؟ 

تعداد زیادی از کارشناسان که آماده آزمون هستند خیلی از منابع اطلاعاتی ندارند.در اینجا جهت اطلاع بیشتر باید عرض کنم نحوه امتیازدهی و کسب حداقل نمره قبولی در آزمون مشاورین رسمی به این صورت می باشد :

قانون مالیاتهای مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده = 50 امتیاز

حسابداری و حسابرسی = 30 امتیاز

قوانین تجارت و دیوان محاسبات = 20 امتیاز

موارد قوانین مالیاتی و حسابداری و حسابرسی آزمون تخصصی و قوانین تجارت آزمون عمومی محسوب می شود. طبق نظر مسئولین برگزاری این آزمون حداقل نمره قبولی 60 امتیاز می باشد که می بایست 35 امتیاز آن ازبخش قوانین مالیاتهای مستقیم و ارزش افزوده باشد. کلیه سوالات بصورت تستی بوده که بازای هر پاسخ مثبت 1 نمره به شما تعلق خواهد گرفت.

یک پیشنهاد خوب 

اگر امکان دسترسی به نمونه سوالات تعیین سطح کادر سازمان امور مالیاتی داشته باشید به مراتب خیلی چالشی تر می توانید خودتان را در پاسخگویی به سوالات مشکل بخش قانون مالیاتهای مستقیم و ارزش افزوده محک بزنید.

3 نکته مهم برای موفقیت در آزمون

نکته اول : حتماً از کتاب قانون مالیاتهای جدید استفاده کنید.

مطمئنا همه شما به این نکته واقف هستید که حتما باید کتاب اصلاحیه جدید برای مطالعه انتخاب شود ولی به این نکته توجه کمتری دارید که صرفا با کار کردن بر روی تستها فقط ذهن خودتان را پراکنده می کنید. الان شما دیگر یک نوجوان نیستید که در کنکور بخواهید شرکت کنید بلکه یک کارشناس حرفه ای هستید که خودتان بر مسائل مسلط هستید. من این نکات را صرفاً جهت موفقیت عرض می کنم. مواد قانون مالیاتها به جز موارد محدود بسیار فرار هستند و اگر مطالعات روزانه نداشته باشید ممکن است فاصله شما با کتاب بیشتر شود.ضمن اینکه فقط مهم این آزمون نیست و باید بعنوان یک ابزار در شغل خود همیشه بخشنامه ها و دستورالعمل ها را منطبق با قانون مرور کنید.پس اتدا مطالعه اصل قانون  و بعد از آن آزمون های زمانبندی شده را بصورت تستی از خودتان بگیرید.

نکته دوم : روی نقاط ضعف خود برنامه ریزی کنید

یکی از ویژگی های آزمون ها محک زدن اطلاعات است. اگر در حین مطالعه و حتی در حین آزمون به نکات تازه دست پیدا کردید حتما در جایی یادداشت کنید تا در اولین فرصت وقت بیشتری را برای تجزیه و تحلیل آن صرف کنید. چون همانطوریکه اشاره شد شما برای قبولی هم می بایست 35 امتیاز از 60 امتیاز را از بخش قانون مالیاتهای مستقیم و ارزش افزوده کسب کنید.

نکته سوم : حسابداری مالی و حسابرسی را دستور کار خود قرار دهید

شاید در آزمون کارشناس رسمی دادگستری سوالاتی از حسابداری صنعتی مطرح می شود ولی در آزمون مشاوره مالیاتی معمولا سوالات از بخش حسابداری مالی و حسابرسی انتخاب می شود.نکته مهم دیگری که باید به آن توجه داشته باشید بخش حسابرسی است. در حسابرسی خیلی خوب با مطالعه می توانید امتیاز خوبی کسب کنید.

اجرا مهم تر از قبولی است 

اگر در این آزمون نمره قبولی را کسب نکنید مهمتر از یک اجرای موفق نیست چون در اجرا شما علاوه بر مطالعه قانون باید تسلط خیلی خوبی بر آیین نامه ها و دستورالعمل های سازمان امور مالیاتی داشته باشید.برای شما در آزمون روز جمعه 7 خرداد آرزوی موفقیت دارم –  میثم حاجی محمدی

 

با پنل مشاوره مالیاتی پرشین حساب آشنا شده اید؟

مشاوره مالیاتی در پرشین حساب 

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :