فهرست مطالب

سلام به شما دوستان خوب پرشین حساب. در این مطلب یک سری فرم های کاربردی که حسابداران به آنها نیاز دارند در اختیار شما قرار خواهد گرفت. در واقع حسابداران برای پیشبرد بهتر امور خود به یک سری فرم حسابداری از پیش تعریف شده نیاز دارند. فرم حسابداری، فرم مالیاتی و فرم قوانین کار در یک مجموعه کنار هم به شما عزیزان کمک خواهد کرد که کارهای خود را سریع‌تر پیش ببرید.

 برای دانلود مجموعه فرم‌های پرکاربرد حسابداری، فرم انتهای مطلب را تکمیل نمایید. 

نمونه فرم‌های قانون کار

بانک فرم قوانین کار مجموعه‌ای از فرم‌های مورد نیاز افراد در برخورد با قانون کار می‌باشد.

  • فرم قرارداد
  • فرم تسویه حساب: این فرم نشان می‌دهد که نیروی کار چه میزان از مزد و مزایای خود را دریافت نموده است و یا چه میزانی را طلبکار است.
  • فرم دریافت بیمه بیکاری
  • فرم اعتراض و طرح دادخواست: قانون کار مراجعی را برای رسیدگی به اختلافات کارگری و کارفرمایی تعیین کرده است. در اداره کار در وهله اول سازش بین طرفین توصیه می‌شود و در صورت عدم سازش شکایت کارگر علیه کارفرما باید در فرم های دادخواست دریافتی از اداره کار نوشته شود.
  • فرم مربوط به مشاغل سخت و زیان آور: چگونگی ارائه درخواست جهت بررسی و تطبیق مشاغل سخت و زیان آور به این صورت است که بیمه شدگان شاغل در کارهای سخت و زیان آور و کارفرمایان پس از دریافت فرم مربوطه از ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی محل سکونت یا اشتغال و تکمیل آنباید تقاضای خود را طبق فرم شماره 1 و کارفرمایان کارگاه یا سایر مراجع مدعی سخت وزیان آور بودن شغل یا مشاغل کارگاه تقاضای خود را طبق فرم شماره 2 به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یا اداره تعاون، کارو رفاه اجتماعی شهرستان محل اشتغال خود تحویل و رسید دریافت نمایند .
  • فرم تنخواه: ‌فرمی که ریز هزینه های تنخواه در آن ثبت می‌شود.
  • فرم لیست مساعده: لیست افرادی از شرکت که مساعده(پیش پرداخت حقوق) گرفته اند را نشان می‌دهد.
  • فرم فیش حقوقی: فیش حقوقی نشان‌دهنده جزپیات هزینه‌های حقوق و دستمزد یک شخص می‌باشد.

و چند فرم دیگر از نمونه فرم‌هایی‌ست که در بانک فرم قوانین کار قرار دارد.

نمونه فرم‌های مالیاتی

  • ﺑﺮگ درﺧﻮاﺳﺖ اراﺋﻪ اﺳﻨﺎد و ﻣﺪارک ( در اجرای بند 2 ماده 97 ق م م): در اجرای بند 2 ماده 97 اگر  مودی از ارائه قسمتی از مدارک حساب خودداری نماید چنانچه مربوط به هزینه باشد از احتساب آن جزء هزینه‌های قابل قبول‌ خودداری می‌شود و در صورتی که مربوط به درآمد باشد درآمد مشمول مالیات این قسمت از طریق علی‌الرأس تعیین خواهد شد.
  • ﺻﻮرﺗﻤﺠﻠﺲ در اﺟﺮای ﺑﻨد 2 ماده 97 ق م م
  • ﺑﺮگ در ﺧﻮاﺳﺖ اراﺋﻪ اﺳﻨﺎد وﻣﺪارک ( در اجرای بند 1 ماده 97 و ماده 229 ق م م): طبق ماده 229 ق م م ‌اداره امور مالیاتی می‌توانند برای رسیدگی به اظهارنامه یا تشخیص هرگونه درآمد مودی به کلیه دفاتر و اسناد و مدارک مربوط مراجعه ‌و رسیدگی نمایند و مودی مالیات مکلف به ارائه و تسلیم آنها می‌باشد وگرنه بعدا به نفع او در امور مالیاتی آن سال قابل استناد نخواهد بود. مگر آن­که ‌قبل از تشخیص قطعی درآمد معلوم شود که ارائه آنها در مراحل قبلی به عللی خارج از حدود اختیار مودی میسر نبوده است.
  • برگ اجرای بند 3 ماده 97 ق م م: اگر دفاتر و اسناد و مدارک ابرازی برای محاسبه درآمد مشمول مالیات به نظر ‌اداره امور مالیاتی غیر قابل‌رسیدگی تشخیص شود و یا به دلایلی مورد قبول واقع نشود  مراتب باید با ذکر دلایل کافی‌ کتبا به مودی ابلاغ و پرونده برای رسیدگی به هیأتی متشکل از سه نفر حسابرس منتخب رئیس کل ‌سازمان امور مالیاتی کشور احاله گردد. مودی می‌تواند ظرف‌یک ماه از تاریخ ابلاغ با مراجعه به هیأت مزبور نسبت به رفع اشکال رسیدگی و ادای توضیح کتبی در مورد نحوه رعایت موازین قانونی و آیین‌نامه ‌حسب مورد اقدام نماید.
  • ﺑﺮگ اﻋﺘﺮاض ﻣﻮدی: رسیدگی به اعتراض مودی نسبت به برگ تشخیص مالیات. اگر مودی اعتراض خود را به اداره امور مالیاتی ارائه کند ، اداره مزبور مکلف است ظرف مدت 30 روز از تاریخ مراجعه مودی به موضوع رسیدگی و اتخاذ تصمیم نماید.
  • درﺧﻮاﺳﺖ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺿﺮﯾﺐ ﻣﺎﻟﯿﺎﺗﯽ: ضریب مالیاتی یعنی یکسری ارقام به صورت درصد که در تعیین مالیات علی الراس در نرخ های تعیین شده برای مالیات بر درامد اعمال می‌شوند.
  • ﻓﺮم درﺧﻮاﺳﺖ ﺛﺒﺖ ﺻﻨﺪوق درﺳﯿﺴﺘﻢ ﻣﺎﻟﯿﺎﺗﯽ ﮐﺸﻮر: صندق مکانیزه فروش باعث شفاف سازی مبادلات تجاری مودیان و استفاده از تسهیلات مالیاتی برای مودیان می‌باشد.
  • برگ ﺛﺒﺖ ﻧﺎم و اﻋﻼم اﺳﺘﻔﺎده از ﺻﻨﺪوق ﻣﮑﺎﻧﯿﺰه ﻓﺮوش
  • فرم های مربوط به مالیات بر املاک
  • فرم های مربوط به مالیات بر ارث
  • فرم های مربوط به حق تمبر
  • و چند فرم دیگر.

نمونه نامه‌ها و فرم‌های کاربردی حسابداران

هم‌چنین نمونه نامه‌ها و فرم‌های کاربردی حسابداری مثل فرم پرداخت وجه و… را در اختیار شما قرار داده‌ایم.

برای دریافت این بانک کاربردی از فرم‌های چندکاره حسابداران، فرم زیر را تکمیل نمائید تا بلافاصله این فرم‌ها به ایمیل شما ارسال شود.

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

6 پاسخ

  1. سلام
    تشکر بابت مطالب پر محتوا و کاربردی که زحمت میکشید و در اختیار ما قرار میدین ،
    من چندین بار ادرس ایمیل ثبت کردم اما فرمی برام فرستاده نشده ممنون میشم که کمکم کنید بدونم چرا همچین اتفاقی می افته .

    1. سلام

      احتمالا مرورگتان بروز نیست لطفا مرورگرتان را بروز کنید و یا از مرورگردیگری استفاده نمائید

  2. با سلام و عرض ادب
    سوال اینکه با فرض داشتن سابقه و دانش حسابداری ، وقتی بخواهیم حسابداری یک شرکت را قبول کنیم با توجه به اینکه اطلاعاتی از شرکت و حجم فعالیت اون نداریم چه مواردی( ایتم هایی از شرکت ) را باید بررسی کنیم تا بدونیم ایا حسابداری شرکت مد نظر را قبول کنیم یا خیر
    و سوال اینکه برخی از شرکتها با استدلال به اینکه حجم عملیات و فعالیت های ما کم هست ، پیشنهاد حداقل حقوق میدن .بر چه اساسی مراحل کاری یه شرکت را قیمت گذاری کنیم که واقعی باشه و ارزش کار و حرفه ما حفظ بشه (برای مثال 1.ثبت رویدادهای مالی طی سال 2. ثبت در دفاتر رسمی 3 بستن حسابها گزارش صورتهای مالی 4 .حقوق و دستمزد و بیمه و مالیات 5. مالیاتهای تکلیفی 6. اظهار نامه معاملات فصلی 7. اضهار نامه عملکرد و….

    1. شما باید با توجه به سامانه شناسه ملی و روزنامه رسمی ابتدا با هویت و اساسنامه و کلیات قانونی ان اشنا شوید و همینطور وضعیت فعالیت ان را از اتاق بازرگانی تحقیق نمایید. سوال دوم شما موضوعی بوده که در یک وبینار مجزا پیرامون ان توضیحات کامل و ارایه نمودم . میتونید از واحد آموزش دریافت نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :