فهرست مطالب

تقسیط بدهی مالیات

سلام دوستان خوب پرشین حساب. آموزشهای مالیاتی و نکاتی که در قوانین وجود دارد، در کنار شرکت در دوره های آموزشی از اهمیت بالایی برخوردار است. بدین منظور که اگر قرار باشد فردی در جهت افزایش اطلاعات و تخصص در امور مالیاتی تنها در برخی دوره های آموزشی شرکت نماید شاید بازدهی کمتری را در شرایطی که از نکات مهم آن  استفاده میکند، داشته باشد.

از این جهت تیم پرشین حساب  تصمیم دارد در کنار این آموزش ها نکاتی که در قانون مالیات ها وجود دارد را نیز برای شما مطرح نماید. امروز برخی موارد مربوط به موضوع ماده 167 از باب چهارم در مقررات مختلفه از قوانین مالیاتی برای شما بیان می شود.

در روند تجاری و عملیات مالی زمانی که سازمان امور مالیاتی بر حسب نرخ ها و معیارهای سنجیده قوانین، برای واحد تجاری مالیات اخذ میکند مودی بایست این مبلغ را به سازمان امور مالیاتی واریز نماید. در مواقعی که مبالغ بدهی مالیاتی زیاد باشد مودی تحت برخی شرایط می تواند از امکان تقسیط بدهی مالیات استفاده نماید.

ماده 167 قانون مالیات های مستقیم در مورد این موضوع بیان داشته است که :
وزارت امور اقتصادی و دارایی یا سازمان امور مالیاتی کشور می‌تواند نسبت به مودیانی که قادر به پرداخت بدهی مالیاتی خود اعم از اصل و جریمه به طور یک­جا ‌نیستند از تاریخ ابلاغ مالیات قطعی بدهی مربوط  را حداکثر به مدت سه سال تقسیط نماید.

تقسیط بدهی مالیات

این ماده به دنبال خود بخشنامه ای دارد که بیان میکند در مواقعی که بدهی مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی به موجب مقررات ماده 167 ق.م.م و بخشنامه های مربوطه تقسیط بدهی مالیات ی را انجام میدهند لازم است تا اول مبلغ اقساط به نسبت اصل مالیات و جرائم متعلق تا تاریخ تقسیط تعیین و سپس تضمین کافی برای جرائم تاخیر دوران تقسیط اخذ گردد تا در صورت پرداخت به موقع اقساط در سررسیدهای مقرر و بنا به درخواست مودی نسبت به بخشودگی جرائم مزبور و استرداد تضمین اخذ شده اقدام لازم به عمل آید.

در مورد نحوه تقسیط بدهی مالیات ی قانون مالیات بر ارزش افزوده بیان شده است که ادارات امور مالیاتی قبل از تقسیط و بخشودگی جرائم در اجرای مقررات یاد شده گواهی ثبت نام و تسلیم اظهارنامه را از واحدهای ارزش افزوده دریافت نمایند.

ادارات کل امور مالیاتی موظفند بدهی مالیات قطعی شده آن دسته از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط دارای مجوز فعالیت از مراجع ذیربط که از طریق کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید استان ها برای دریافت تسهیلات به بانکها و موسسات مالی و اعتباری مجاز معرفی می شوند را بصورت پلکانی طبق برنامه مشخص در حداکثر زمان ممکن قانونی تقسیط و ظرف مدت یک هفته نسبت به صدور گواهی موضوع تبصره 1 ماده 186 قانون مالیاتهای مستقیم برابر مقررات اقدام نمایند.

ضمنا لازم به توضیح است واحدهای تولیدی که از آن بیان شد مکلفند صورتهای مالی که به سازمان امور مالیاتی کشور ارائه نموده اند را برای گرفتن تسهیلات به بانک ها و موسسات مالی و اعتباری مجاز ارائه کنند.

به همین منظور مودیانی که در نظر دارند تا از این امتیاز استفاده نمایند و بدهی های مالیاتی خود را قسط بندی کنند میتوانند با استفاده از نکات مطرح شده در این ماده قانونی روند اجرایی کار را دریابند. این موارد شاید برای مودیان عمومیت نداشته باشد ولی افرادی که در تلاش هستند سطح اطلاعات خود را در زمینه مالیات افزایش دهند لازم است تا از این نکات کلیدی بهره ببرند. با آرزوی موفقیت برای شما

https://persianhesab.com/dividend-tax-debt/

 

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

10 پاسخ

  1. با سلام و احترام
    ممنون میشم لطف کنید و یک نمونه نامه بابت تقسیط بدهی مالیاتی ارائه بفرمائید. باتشکر فراوان

    1. سلام
      موضوع شما باید توسط کارشناس بررسی شود لطفا درخواست خود را در تلگرام یا واتس آپ ۰۹۲۰۷۱۱۲۹۸۰ ثبت نمایید

    2. با سلام و احترام
      – آیا مالیات سنگین سکه را هم میشود تقسیط کرد ؟
      – آیا از این قسط بندی ، بهره هم میگیرند ؟ اگر بله چند در صد ؟
      – در صورت قسط بندی چه جور تضمینی باید بدهم ؟ چک را قبول دارند تا باید سند خانه را بگذارم ؟
      – آیا موسسه شما آمادگی دارد که در امر تقسیط بمن کمک کند ؟
      – اساسا حتی اگر قسط بندی هم نکنند ؛ در همان سال اول بدون منت چند قسط بدون بهره برای من در نظر میگیرند .

      ممنون از راهنمایی و همکاری شما

      1. سلام
        بستگی به زمان درخواست و بخشنامه ها و اختیارات ممیز مالیاتی در زمان درخواست داره واگر شرایط لازم را داشتید امکانپذیر خواهد بود

  2. سلام وقت بخیر بدهی مالیاتی خودرو هم تقسیط میشود؟واینکه از چه مبلغی بدهی رامیتوان تقسیط کرد مثلا زیر سه تومن باتشکر

    1. سلام درود
      اگر منظور شما خودرو سواری شخصی میباشد و مالیات نقل و انتقال ان رو میفرمایید خیر ولی اگر خودروی شما منبع درامدی باشد مثل کامیون بار کشی مالیات درامد ان را با استناد به ماده 167 میشه تقسیط کرد

  3. سلام.
    بدهی مالیاتی قطعی شده سال ۹۱ و۹۲ و۹۳ و۹۴ معدن شن وماسه را چگونه میشود تقسیط کرد؟

    1. سلام خسته نباشید
      شما میبایست به ممیز مالیاتی خود مراجعه نمایید و درخواست اقساط به صورت کتبی به ایشان دهید تا ایشان برای شما شرایط تقسیط را ارائه دهند

      1. سلام.من میخواستم مالیات و عوارض ارزش افزوده رو تقسیط کنم که گفتن فقط میتونیم تا 7قسط تقسیط کنیم ولی شما اینجا میگین تا سه سال میشه تقسیط کرد منظور شما از بدهی مالیاتی فقط عملکرد هست که میشه 3سال تقسیط کرد.

        1. سلام

          تشخیص شرایط تقسیط با سازمان مالیاتی و شرایط پرونده شما و زمان درخواست ها هست و امکانی که سازمان در ان زمان دارد و تشخیص به تقسیط در اقساط متفاوت می نماید و برای همه لزوما یکسان نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :