فهرست مطالب

پروژه های حسابداری

به نام خدا و سلام به شما خواننده گرامی

کمتر حسابدار و یا فعال حوزه مالی است که تلاشی برای جذب پروژه نداشته باشد بخصوص در این چند سال اخیر که درخواست مدیران برای جذب یک حسابدار و مدیرمالی بیشتر شده است.معمولا دوستانی که بنده را به عنوان یک خدمتگزار حوزه مالی می شناسند در کلاس ها و همایش ها سوال می کنند که چگونه می توانیم پروژه های زیادی را جذب و کنیم و در این بازار تشنه پولدار شویم.من در حد معلوماتی که دارم همواره راهنمایی می کنم ولی صحبت اینجاست چه پروژه ای؟ چه کاری ؟ خیلی مهم است که یک مجری خدمات مالی و مالیاتی و حتی حسابرسی با شناخت کامل به سمت جذب پروژه برود، چون بعد از مباحث مادی و پولی،مبحث اعتباری و روحی هم بسیار مهم است. متاسفانه در این چند سال اخیر حسابداران با مشکلات جدی مواجه شده اند.نتیجه این آسیبها را هم خودتان مشاهده می کنید تعدادی بسیار کمی پروژه های زیادی دارند که حتی پاسخگوی بقیه نیستند و تعداد زیادی از حسابداران پروژه های کمی دارند و یا اصلا ندارند. من در این پست تصمیم ندارم نحوه جذب را آموزش دهم چون در مطالب قبلی نکات بسیار زیادی را خدمت شما آموزش داده ام که برخی از انها را می توانید در پایین صفحه مشاهده کنید.

هدف من از ارسال این پست، نشان دادن راهکارهای تشخیص پروژه است. در حقیقت شما باید در بازار کار اصناف و شرکتها ابتدا عیار هر شخص حقیقی و حقوقی را باید بسنجید و سپس برای جذب و حتی اجرا برنامه ریزی کنید.نکته ای که کمتر حسابداری به آن توجه میکند و حتی در بین مدیران مالی حرفه ای دیده شده است. افرادی که فوق العاده در تجربه تخصصی حرفه ای هستند ولی به نوعی اسیر زرنگی کارفرمایی شده اند که اگر این نکته را به آنها گوشزد کنید بلافاصله گارد دفاعی گرفته و حتی دلخور هم می شوند.

ولی شما با یادگیری 3 روش فوق العاده مهم می توانید دیدگاه و حتی عملکرد خود را به افراد حرفه ای تر از خودتان عوض کنید.نمونه عینی این موضوع را بنده بسیار زیاد سراغ دارم . افرادی با تخصص کم پروژه های زیادی را جذب می کنند و جالب است بدانید  کارمندانی استخدام می کنند که از خودشان حرفه ای تر می باشند.شما هم برایر اینکه بجای ثواب کباب نشوید بهتر است تشخیص درستی انجام دهید تا در ادامه با مشکلات ضرر ده بجای کسب درآمد خیلی خوب مواجه نشوید.شاید برخی از این روش ها به سبک کارشناسان امور مالیاتی(ممیزین) باشد به عنوان مثال کارشناس مالیاتی اگر هیچ گونه مدارک و مستنداتی از یک شغل نداشته باشد به همصنف های آن شغل نگاهی می کند تا عیار آن مشخص گردد.

پروژه های حسابداری

روش اول : توان اجرایی مدیر و یا خود پروژه را در نظر بگیرید

بجای بانک ،حجم فعالیت را ببینید. اشتباه بزرگ بسیاری از فعالان مالی همینجاست گردش و موجودی بانک مبنای قیمت گذاری است و یا حتی فروش بیشتر مبنای جذب پروژه می باشد. در صورتی که شما باید توان اجرایی را ببینید. شرکت و یا مجموعه ای عیار بالا دارد که رزومه اجرایی قدرتمندی دارد. اگر بانک موجودی داشته باشد از کجا می توانید تشخیص دهیدکه چقدر از این مبلغ تسهیلات و یا حتی پیش دریافت است. شرکتهایی با پیش دریافت بسیار بالا ضرر ده هم هستند. بنابراین شما باید ببینید شرکتی که میخواهید با آن وارد مذاکره شوید چه حجمی دارد حجم بالا تعداد ارتباط با همکاران و حتی اعتبار شرکت را بالا می برد و شما خیلی دغدغه افتادن در باتلاق پروزه را نخواهید داشت. نکته ای که خودم همیشه بکار میگیرم و نتیجه بسیار خوبی برایم داشته است. البته بعد از چندین شکست. در همین سایت پرشین حساب ما در انتخاب نمایندگان حجم پولی نماینده را در نظر نمیگیریم بلکه بهترین روش شناسایی عیار (توان اجرایی است).

روش دوم : درصد قانونی چقدر است؟

دیگر این نوع پیشنهادات کم کم منسوخ شده است. 2 دفتره بودن با دفتر چرک نویس و پاکنویس تفاوت فاحشی دارد. فرض کنید سازمان امور مالیاتی معلم است و شما قرار است مشق های خود را به معلم ارائه کنید.شما می توانید دفتر چرک نویس داشته باشید و تکایف مرتب شده را در دفتر پاکنویس ارائه دهید ولی نمیتوانید تکالیف را خلاصه شده در دفتر دیگری ارائه نمایید.با اجرای طرح جامع مالیاتی داستان دو دفتره بودن در حال کناررفتن است و هر فردی که به شما می گوید جذب پروژه فقط به حسابسازی ختم میشود مطمئن شوید از جزئیات سامانه های مهم مالیاتی اطلاع ندارد. پس روش دوم برای جذب یک پروژه درصد تاکید کردن مدیران بر پارامترهای قانونی است تا غیر قانونی

روش سوم : خارج از عرف پیشنهاد قیمت دهید

روش بعدی شوک دادن است. شما یک شوک قیمت می دهید تا سطح کارفرما را بسنجید نه صرفا قیمت گذاری پروژه را. باید دقت داشته باشید این روش بعد از عبور از روش اول و دوم امکان پذیراست و نکته دیگر اینکه مراقب شوک دادن باشید. مثلا برای یک شرکت نوپا که تاکنون هیچ پروژه اجرایی نداشته فقط میتوانید مبلغ پایه را پیشنهاد دهید نه قیمت شوک دار. قیمت پایه بین 7 الی 12 میلیون در سال است.به عنوان مثال شرکتی که 4 سال مجری خدمات شهرداری است می تواند با شوک 50 میلیون در سال روبرو شود .

امیدوارم با دقت و رعایت این نکات، پروژه هایی را انتخاب کنید که شما را هر  روز به سمت قله موفقیت بالاتر ببرد.

فایل صوتی زیر از جناب آقای میثم حاجی محمدی به شما بیان می کند که چگونه پروژه های حسابداری را قیمت گذاری نمایید:

مطالب زیر هم به شما کمک بیشتری میکند

چطور حسابدار موفق شویم؟

پروژه مالی حسابداری+دانلود رایگان

۶ کارمهم که کسب درآمد از حسابداری را افزایش می دهد

مقاله تعویض: کار با پروژه منظم و نامنظم حسابداری را آموزش می دهد!

خشاب موفقیت در کسب و کار حسابداری

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :