فهرست مطالب

11

به نام پرودگار بی همتا وعرض سلام به شما کاربر عزیز امروز قصد دارم شمارا بایکی از مهمتری نکات وموارد مربوط به امور مالی ومالیاتی آشنا کنم وانهم نقش تجربه عملی در اجرای یک پروژ مالیاتی میباشد. یکی از موارد بسیار مهم واستراژدی مربوط به یک حسابدار که باید اشراف کامل راجع به آن داشته باشد مسایل مالیاتیست .

[box type=”warning” align=”aligncenter” ]یک مجموعه تجاری از کوچک تا یک شرکت بسیار بزرگ به نوعی با مسایل مالیاتی دست به گریبان است زیرا فرض کنید یک واحد تجاری بسیار کوچک مالیاتی از قبیل مالیات حقوق تکلیفی ارزش افزوده وهمچنین مالیات عملکرد را باید بپردازد اما متاسفانه بسیار از حسابدارن ومدیران مالی به خاطر اشراف و آگاهی نداشتن ازا مور مالیاتی و همچنین از درگیر شدن با این مسایل ترس و واهمه داشته وبرای آنها یک تابو بزرگ میباشد.[/box]

شاید خیلی ازحسابداران ومدیران مالی مراحل رسیدگی به یک پرونده مالیاتی یا پروژه مالیاتی راندانند و همچنین از نحوه رد شدن دفاتر یا علی الراس شدن دفاتر اطلاع چندانی نداشته باشندیا اینکه قوانین مهم مالیاتی کدامند مناطقی در ایران وجود دارد که شامل معافیتهای مالیاتی میباشند قوانین مالیات برارث چیست یا هزینه های قابل قبول چه مواردی میباشند به چه کالاهای معافیت مالیاتی تعلق میگیرد واز این قبیل موارد که بسیار زیاد میباشدلذا افرادی که میخواهند در عرصه مالیاتی وحسابداری وکلیه امور مالی از دیگران متمایز باشند باید خود را درگیر به این امور کنند.

اینجانب بارها افرادی را دیده ام که تا باز نشستگی در این حیطه فاصله چندانی نداشته اند اما قادر به دفاع از یک پروژه ساده مالیاتی نیستند چرا که در این حیطه به خاطر ترس وعدم اعتماد به نفس کامل همیشه از این عرصه گریزان بودندشاید با یه کمی تحقیق پیرامون خود می ببینید حسابداری هست که 25سال فقط خزانه داری کرده پس چنین شخصی از نظراطلاعات مالیاتی در مزیقه میباشد واطلاع چندانی ندارد .

کاربر گرامی من به عنوان برادر کوچک شما پیشنهادی دارم ،   اگر چنانچه میخواهید دراین عرصه موفق باشید میتوانید ابتدا با کمک از یک مشاور مالیاتی و سپس با اعتماد به نفس مضاعف و به آهستگی وبا مطالعات موثر در این حیطه پیشرفته ها ی شایانی را داشته باشید. عاشق کار مالیاتی باشید و بمانید.  انشااله در پستهای بعدی اطلاعات جامع تری را به اطلاع شماکاربران عزیز میرسانم.

برای همه کاربران آرزوی غلبه بر تمامی مشکلات را دارم .

 

مسلم رباطی/مدیر مالی آقای علی دایی

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

2 پاسخ

  1. با سلام خدمت شما کاربر عزیز ابتدا از حسن توجه شما سپاس گذارم وسپس خدمت شما عرض میکنم که خیلی از مسایل مالیاتی حسابداری تئوری نمی باشد یعنی اینکه مثلا شما مدرک فوق لیسانس حسابداری داشته باشید بتوانید خیلی از کارهای مالیاتی را انجام دهیددر این کار تجربه بسیار مفید میباشد واین تجربه فقط وفقط به مرور زمان کسب میشود اما اگر چنانچه میخواهید دراین کار زود به هدف خود برسید میتوانید در کلاسهای کابردی مالیاتی مفید شرکت کنید واز همه مهمتر امور مالیاتی را برای خود الویت بندی کرده وبنا به الویتهای که برای شما ایجاد میشود اطلاعات جمع کرده به مرور زمان کسب تجربه میکنید انشالله در پستهای بعدی اطلاعات جامع تر خدمت عزیزان کاربر خواهم داد

  2. با سلام و خسته نباشید
    ضمن تشکر از زحمات و مطالب بسیار مفیدتون…آقای رباطی میخواستم ازتون خواهش کنم که نظرات کارشناسانتون رو جهت پیشرفت در این سمت ارائه بدین تا منی که تازه شروع به یادگیری حسابداری مالیاتی کردم بهتر بتونم پیش برم چرا که به صورت پراکنده از فایلها و خبرها جهت یادگیری و مطلع شدن دارم استفاده میکنم و احساس میکنم روش درستی نیست…
    با تشکر و احترام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :