فهرست مطالب

حل اختلاف مالیاتی

حل اختلاف مالیاتی

زمانی که برای مودی از طرف سازمان امور مالیاتی برگ تشخیص مالیات ابلاغ میشود، و مودی نسبت به آن معترض باشد میتواند ظرف مدت 30روز از تاریخ ابلاغ به اداره مالیاتی مراجه و با اسناد و مدارک درخواست کتبی رسیدگی مجدد خود را اعلام کند.
اداره مالیاتی هم باید ظرف سی روز به موضوع رسیدگی کند و نتیجه را گزارش کند. اگر مودی به برگ تشخیص اعتراض داشته باشد و اختلاف بین او و اداره مالیاتی رفع نشود پرونده برای رسیدگی بیشتر به هیات حل اختلاف ارجاع میشود.

پس نکات این بخش این دو مورد است :
1. یکی اینکه مودی ظرف مدت 30 روز از تاریخ ابلاغ اعتراض نماید.

2. دوم اینکه اعتراض به صورت کتبی باید انجام شود.

اگر هریک از این شرایط انجام نشود برگ تشخیص، قطعی شناخته میشود.

 

حل اختلاف مالیاتی

اهضای هیات حل اختلاف مالیاتی چه کسانی هستند؟

هر هیات حل اختلاف مالیاتی شامل 3 نفر اعم از:
1. یک نفر نماینده سازمان امور مالیاتی
2. یک نفر قاضی
3. یک نفر نماینده از اتاق بازرگانی/اتاق تعاون/جامعه حسابداران رسمی/مجامع حرفه ایی / تشکل های صنفی/شورای اسلامی شهر (/=یا) به انتخاب مودی که اگر از سمت او انتخاب نشود، سازمان امور مالیاتی یک نفر را انتخاب میکند. ولی این به منظور انتخاب شخص خاص مورد نظر مودی نیست بلکه منظور حق انتخاب اسب.

 

چه کسانی حق اعتراض به رای هیات حل اختلاف مالیاتی را دارند؟

ماموران مالیاتی که برای این پرونده مشخص شده اند و همچنین مودی حق اعتراض به رای هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی را دارند. که میتوانند بعد از رای هیات در صورت داشتن اعتراض، از تاریخ ابلاغ رای، ظرف مدت 20 روز اعتراض خود را به صورت کتبی اعلام نماید. که بعد از آن طبق مقررات هیات حل اختلاف تجدیدنظر تشکیل خواهد شد.

در صورتی که هیات حل اختلاف بدوی و تجدید نظر، بر سر موضوع  به نظر یکسان نرسیدند و اختلاف برقرار بود، موضوع در مراحل بعدی به دیوان عدالت اداری ارجاع داده میشود.

برای طرح دادخواست در دیوان عدالت اداری بایذ مدارک مشخص شده را ارائه نمایید. ما برای سهولت شما در این خصوص فایلی طراحی کرده ایم که کلیه مدارک مورد نیاز برای طرح دادخواست در دیوان عدالت اداری را به طور رایگان در اختیارتان قرار خواهد داد.

برای دانلود رایگان فایل مدارک مورد نیاز برای طرح دادخواست در دیوان عدالت اداری بر اساس اهم دستگاه های اجرایی طرف شکایت، فرم زیر را پر نمایید.

مدارک طرح دادخواست دیوان و مشاوره

 

مطالب مرتبط با این موضوع در سایت ما

https://persianhesab.com/tax-court/

 

https://persianhesab.com/divanedalat/

https://persianhesab.com/process/

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :