فهرست مطالب


یکی از قابلیت‌های خوبی که اکثر نرم افزارهای حسابداری (از جمله هلو، پارمیس، محک و تقریباً تمام نرم افزارهای حسابداری دیگر) به حسابداران ارائه می‌دهند، امکان استفاده از پیامک است. یعنی شما می‌توانید به صورت دستی و اتوماتیک به مشتریان و حتی همکاران خود پیامک بفرستید یا از آنها پیامک دریافت کنید.

اما این قابلیت پیامکی واقعاً چه سودی برای شما دارد؟ آیا اصلا باید از آن استفاده کنید؟ و اگر تصمیم به استفاده از آن گرفتید، چگونه باید نرم افزار حسابداری خود را به این قابلیت مجهز کنید؟ در این مقاله، به همه این سوالات به طور کامل پاسخ خواهم داد. با من همراه باشید.

مزایا و قابلیت هایی پیامکی یک نرم افزار حسابداری خوب

زمانی که شما یک نرم افزار حسابداری خریداری می‌کنید، بهتر است از این موضوع مطمئن شوید که نرم افزار مربوطه، از قابلیت ارسال و دریافت پیامک هم پشتیبانی می‌کند. (البته، امروزه دیگر اکثر نرم افزارهای حسابداری دارای این قابلیت هستند.) اما چرا این قابلیت اهمیّت دارد؟

ساده است: شما به کمک قابلیت های پیامکی نرم افزار حسابداری خود، می‌توانید یک ارتباط قوی را با مشتریان حفظ کنید. و به این ترتیب، هم از پرداخت های به موقع مشتریان مطلع شوید، هم آنها را در جریان آخرین امور مالی بگذارید، که یعنی رضایت آنها را نسبت به شرکت خود افزایش دهید و مدیر خود را خوشحال تر کنید.

البته این تمام ماجرا نیست. در ادامه، تعدادی از قابلیت های جالب و خوبی که با استفاده از پیامک در نرم افزار حسابداری به دست می‌آورید را برای شما لیست کرده‌ام:

  • به صورت دستی برای یک یا چند مشتری پیامک ارسال کنید.
  • در روز تولد مشتری یا سایر مناسبت‌های سال برای او پیامک تبریک (یا تسیلت) بفرستید.
  • از طریق پیام کوتاه، نزدیک شدن موعد پرداخت بعدی را به مشتری یادآوری کنید.
  • اطلاعات فاکتورهای صادر شده را از طریق پیامک برای مشتری و مدیران خود بفرستید.
  • اطلاعات چک و اسناد پرداختنی را قبل از سررسید برای مدیران پیامک کنید.
  • به مشتری، در مورد چک برگشتی ثبت شده در سیستم اس ام اس بفرستید.
  • مدیران خود را از چک های برگشتی مطلع کنید.
  • و شاید جالب ترین این امکان ها: قابلیت خوانش اتوماتیک پیابانک (پیامک های بانکی) و ثبت آنها در سیستم حسابداری که البته شاید بیشتر برای مصارف شخصی کاربرد داشته باشد.
  • هنگام واریز حقوق ها، از طریق پیامک، این موضوع را به کارمندان اطلاع دهید.
  • و …

و بهترین قسمت ماجرا چیست؟ اینکه تمام موارد گفته شده (مشخصاً به غیر از مورد اول) به صورت کاملاً اتوماتیک انجام خواهند شد و فقط کافی است تنظیمات اولیه را درست انجام دهید.

در واقع، همانطور که می‌بینید، پیامک ارتباط با مشتری و حتی مدیران (و البته سایر همکار) را بسیار برای شما ساده خواهد کرد و در نهایت رضایت مشتری را نسبت به خدمات بخش حسابداری شرکت شما افزایش خواهد داد.

چگونه باید یک نرم افزار حسابداری را به قابلیت پیامکی مجهز کنید؟

احتمالا تا به حال نام سامانه پیامکی به گوش شما خورده باشد. سامانه پیامکی یک سرویس آنلاین است که به کاربران خود اجازه ارسال و دریافت پیامک به صورت انبوه را می‌دهد.

شما برای آنکه بتوانید قابلیت ارسال و دریافت پیامک را به نرم افزار حسابداری خود بیفزایید، به یکی از این سامانه های اس ام اس نیاز دارید. اگر بخواهم دقیق‌تر توضیح بدهم، نرم افزار حسابداری شما به این سامانه پیام کوتاه متصل خواهد شد تا از طریق آن بتواند پیامک ها را مدیریت کند.

حدس من این است که شرکت شما، در حال حاضر یک پنل اس ام اس خریداری کرده است و از آن به منظور تبلیغات و ارائه خدمات استفاده می‌کند. اگر این حرف درست باشد، تنها کاری که شما باید انجام دهد این است که نرم افزار حسابداری خود را به این سامانه SMS متصل کنید. کافی است با پشتیبانی نرم افزار خود تماس بگیرید و نحوه انجام این کار را از آنها بپرسید.

اما اگر در حال حاضر، شرکت شما پنلی برای ارسال و دریافت پیامک ندارد، شاید وقتش رسیده باشد که با یک سامانه پیامکی همکاری کنید. چرا که بدین وسیله، نه تنها خدمات حسابداری بهتری به مشتری ارائه خواهید داد، بلکه راه برای تبلیغات پیامکی هم باز می‌شود.

انتخاب یک سامانه پیام کوتاه مناسب برای خرید پنل اس ام اس

البته، سامانه های پیام کوتاه مختلفی در بازار وجود دارد که اقدام به فروش پنل SMS می‌کنند و شاید این موضوع، یک مقدار انتخاب را برای شما سخت کند. اما کافی است در هنگام خرید به چند چیز توجه کنید: کیفیت خدمات، امکانات سامانه، پشتیبانی، خطوطی که سامانه در اختیار شما می‌گذارد و در نهایت قیمت.

با بررسی تمام این موارد، شما می‌توانید یک سامانه پیام کوتاه خوب را تشخیص داده و پنل اس ام اس مناسبی خریداری کنید.

اما اگر بخواهم شخصاً به شما پیشنهادی بدهم، این پیشنهاد چیزی جز سامانه ملی پیامک نیست. چرا؟ چون این سامانه به خوبی امتحان خود را پس داده است و شکی در کیفیت خدمات و پشتیبانی آن نیست. به اضافه، قیمت‌ پنل و تعرفه پیامک این سامانه، به نسبت خدماتی که به شما ارائه خواهد داد (از جمله همین اتصال نرم افزار حسابداری به پنل پیامکی) واقعاً مثال زدنی است.

آخرین صحبت درباره ترکیب نرم افزار حسابداری و پیامک

در نهایت یک بار دیگر تاکید کنم که اتصال پیامک ها به یک نرم افزار حسابداری، می‌تواند راهی قدرتمند برای داشتن یک ارتباط بهتر با مشتری، همکاران و مدیریت شرکت باشد. در واقع، پیامک به شما اجازه می‌دهد که به راحتی همه آنها را در جریان آخرین اخبار و اتفاقات مالی مرتبط با شرکت خود بگذارید.

این کار در نهایت باعث رضایت بیشتر مشتری ها و در نتیجه افزایش شانس وفاداری و خریدهای بیشتر آنها می‌شود. به علاوه، مطمئن هستم که مدیران شما هم بابت اطلاع یافتن از آخرین وضعیت‌های مالی به وسیله پیامک، از شما قدردان خواهند بود. راستی اگر دوست داشته باشید، می‌توانید در وبلاگ ملی پیامک یا در صفحه آموزش بازاریابی پیامکی و روش های آن در وبلاگ سایت نوین، درباره پیامک تبلیغاتی بیشتر بخوانید.

پر بحث ترین مقالات مرتبط

دیگر مقالات مرتبط

23 پاسخ

  1. با سلام
    ما برای یکی از کسب و کارهامون نیاز به یه نرم افزار حسابداری داریم که البته باید نوشته بشه. هزینش هم اصلا مهم نیست. فقط نیاز داریم نرم افزار طبق نقشه و امکاناتی میخایم، نوشته بشه.
    ایا شرکت شما توانایی انجام این کار را دارد که البته اگر اوکی باشه که طی یک جلسه کاری میتونیم توافق به عمل برسونیم

    با تشکر

    1. باسلام خدمت شما کاربر محترم
      متاسفانه در این زمینه ای که شما مد نظرتان است تیم پرشین نمی تواند شما را یاری فرماید.موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع نامنویسی دوره حضوری آنلاین ۳۳ ام صفرتاصدمالیات ۱۴۰۲

آخرین بروزرسانی ها :

بروز ترین دوره ها :